φροντιστηριο θεσσαλονικη πανοραμα εσπα
φροντιστηριο πανοραμα θεσσαλονίκη

Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Πανόραμα Θεσσαλονίκη

Προετοιμασία για υποτροφίες ιδιωτικών σχολείων

Εξειδικευμένη προετοιμασία για τις εξετάσεις υποτροφιών International Baccalaureate (IB)

Το International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) είναι ένα διετές πρόγραμμα που αντιστοιχεί στη Β' και Γ' Λυκείου και προετοιμάζει τους μαθητές για την είσοδό τους στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Οι μαθητές εγγράφονται στο πρόγραμμα ΙΒ μετά την ολοκλήρωση της Α' Λυκείου. Το Δίπλωμα του ΙΒ είναι επίσης ισότιμο του ελληνικού Απολυτηρίου.

Δωρεάν επαναληπτικά μαθήματα ύλης ΣΤ Δημοτικού σε Νεοελληνική Γλώσσα και Μαθηματικά διάρκειας 2 εβδομάδων για την ομαλή μετάβαση στο Γυμνάσιο (χωρίς προϋπόθεση εγγραφής).Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων. Εγγραφές εως 20 Αυγούστου, έναρξη 27 Αυγούστου.

Ποσοστά επιτυχίας 100% στις εξετάσεις υποτροφιών για τα μεγαλύτερα ιδιωτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης. Προετοιμασία από την αρχή της χρονιάς ή με ταχύρρυθμα ιδιαίτερα μαθήματα από τον Ιανουάριο σε Μαθηματικά και Νεοελληνική Γλώσσα. Φετινές επιδόσεις ενδεικτικά: 96% Γλώσσα, 94% Γλώσσα, 95% Μαθηματικά. Παρέχονται δωρεάν βιβλία σημειώσεων με επαναληπτικές ασκήσεις όλων των θεματικών ενοτήτων και με 40 διαγωνίσματα προσομοίωσης. Εξασφαλίστε την επιτυχία στις εξετάσεις κατοχυρώνοντας μια θέση στο γνωθι σαυτόν.

Παραγωγή γραπτού λόγου για το Γυμνάσιο

Ειδικά τμήματα παραγωγής γραπτού λόγου για Α΄εως και Γ΄ Γυμνασίου. Εκμάθηση τεχνικών παραγωγής λόγου, εμπλουτισμός λεξιλογίου, τήρηση δομής, επιλογή σωστού ύφους κι επικοινωνιακού πλαισίου είναι μερικά από όσα χρειάζονται για την απόλυτη επιτυχία στην έκθεση. Πρόλαβες να δεσμεύσεις τη θέση σου; Τότε έγραψες άριστα στην έκθεση.

Παραγωγή γραπτού λόγου για το Λύκειο

Ειδικά τμήματα παραγωγής γραπτού λόγου για Α΄ εως και Γ΄ Λυκείου. Εκμάθηση τεχνικών παραγωγής λόγου, εμπλουτισμός λεξιλογίου, τήρηση δομής, επιλογή σωστού ύφους κι επικοινωνιακού πλαισίου είναι μερικά από όσα χρειάζονται για την απόλυτη επιτυχία στην έκθεση. Πρόλαβες να δεσμεύσεις τη θέση σου; Τότε έγραψες άριστα στην έκθεση.

Μαθησιακές δυσκολίες

Στο γνωθι σαυτον πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί στις μαθησιακές δυσκολίες θα αναλάβουν την ολοκληρωμένη προετοιμασία του μαθητή. Εντοπίζουμε τον τύπο της μαθησιακής δυσκολίας, θέτουμε στόχους και με σωστό προγραμματισμό και τις κατάλληλες τεχνικές οδηγούμαστε στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Κλείστε το ραντεβού σας κι ενημερωθείτε αναλυτικά.

φροντιστήριο θεσσαλονίκηφροντιστήριο θεσσαλονίκηφροντιστήριο θεσσαλονίκηφροντιστήριο θεσσαλονίκηφροντιστήριο θεσσαλονίκη