Λίγα λόγια για εμάς

Με πολύ κέφι, όρεξη και καλή διάθεση μα πάνω από όλα με κίνητρό μας την αγάπη για τους μαθητές δημιουργήσαμε το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «γνώθι σαυτόν» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Όλοι οι διδάσκοντες, μια ομάδα νέων και έμπειρων εκπαιδευτικών, δίνουμε νέα πνοή στην εκπαίδευση, εφαρμόζουμε καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και ξανακάνουμε τη διαδικασία της μάθησης ευχάριστη και απολαυστική! Στόχος του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης γνώθι σαυτόν είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στους μαθητές, προετοιμάζοντας τους άριστα για την επιτυχία στις εξετάσεις μα και εφοδιάζοντάς τους με αξίες και πολύτιμες γνώσεις, απαραίτητα στοιχεία για τη γενική καλλιέργεια του πνεύματος και την ανάπτυξη της κριτικής τους σκέψης. Το φροντιστήριο γνώθι σαυτόν, ένας φορέας παιδείας και εκπαίδευσης, θα είναι αρωγός και συνοδοιπόρος στα όνειρα του κάθε μαθητή ξεχωριστά τόσο με την άρτια προετοιμασία του καθενός για τις εξετάσεις όσο και με τη στήριξη σε κάθε στάδιο αυτής της πορείας προς την επιτυχία!
Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε στον ανακαινισμένο χώρο μας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης!

  • Αποκλειστικά κλειστά τμήματα
  • Απόλυτη εξειδίκευση στο θεωρητικό προσανατολισμό / κατεύθυνση
  • Εξειδικευμένο προσωπικό με πιστοποίηση ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων
  • Πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας
  • Διαδραστικοί πίνακες
  • Ευχάριστος και άνετος χώρος
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Έμφαση στην επικοινωνία και το διάλογο


Φροντιστήριο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Στοχευμένα μαθήματα

Επιμένουμε στις απορίες του καθένός.

Διαδραστικοί πίνακες

Καινοτομία και εξέλιξη

Τροφή για το μυαλό

Ανατομικά καθίσματα

Φροντίζουμε να μαθαίνεις... άνετα!

Πανόραμα με Θέα

Μουσικά Διαλείμματα

Ενημέρωση και επιτυχία στη μέση εκπαίδευση!

Για τους μαθητές

Καλωσήρθες στο «γνώθι σαυτόν»! Μαζί μας θα γνωρίσεις το φροντιστήριο...αλλιώς!

Για τους γονείς

Η επιτυχία για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο είναι ένας αγώνας αντοχής

Μόνιμες παροχές και παράλληλες δράσεις
Οι χώροι μας διέπονται από υψηλή αισθητική δημιουργώντας ευχάριστο κλίμα, που ευνοεί τη μάθηση και βελτιστοποιεί τις επιδόσεις των μαθητών. Οι αίθουσες διδασκαλίας μας με μελετημένους χρωματισμούς σε ένα ήρεμο περιβάλλον με ανατομικά καθίσματα και μεγάλα τραπεζοθρανία αποτελούν ιδανικό χώρο μελέτης και διδασκαλίας ενώ ο χώρος αναμονής και διαλείμματος προσφέρει στιγμές χαλάρωσης πριν την έναρξη του επόμενου μαθήματος. Τέλος η διδασκαλία γίνεται με τη βοήθεια διαδραστικού πίνακα, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και με την αξιοποίηση νέων παιδαγωγικών μεθόδων και τεχνικών .Οι υπερσύγχρονες υποδομές μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο γνώθι σαυτόν.

Διαβάστε περισσότερα

φροντιστήριο θεσσαλονίκηφροντιστήριο πανόραμαfrontistirio thessalonikiφροντιστήρια στη θεσσαλονίκηφροντιστήριο θεσσαλονίκη