ιδιαίτερα μαθήματα πανόραμα θεσσαλονίκη

Γνωθι κατ' οικον

Εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί με το κύρος και την αξιοπιστία του φροντιστηρίου γνωθι σαυτόν αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη προετοιμασία μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου παρέχοντας ιδιαίτερα μαθήματα κατ' οικον στο Πανόραμα αλλά και σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης. Φιλόλογοι, μαθηματικοί, χημικοί, φυσικοί, βιολόγοι, οικονομολόγοι, όπως και καθηγητές πληροφορικής έρχονται στον χώρο σας και προετοιμάζουν άρτια τους μαθητές τόσο για την επιτυχία τους στις δοκιμασίες του σχολείου όσο και για τη διάκρισή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε πιστοποιημένους καθηγητές από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, που θα παραδίδουν μαθήματα στο σπίτι σας και να δημιουργήσετε το πακέτο μαθημάτων, που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες. Οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να αναλάβουν μαθητές σε όλη τη Θεσσαλονίκη (Ανατολική,Δυτική και κέντρο). Παρέχονται δωρεάν οι σημειώσεις και τα βιβλία του φροντιστηρίου. Η αγαστή συνεργασία και η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Συμβουλή για μαθητές και γονείς: Κλείστε τον καθηγητή σας για τα ιδιαίτερα μαθήματα εγκαίρως για την ερχόμενη σεζόν. Όσο πλησιάζουμε προς τη νέα σχολική χρονιά, οι καθηγητές δεσμεύουν μέρες και ώρες και περιορίζεται ο διαθέσιμος χρόνος τους. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου ,για να σας βοηθήσει στην καλύτερη επιλογή καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα με βάση τις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας κριτήρια.

φροντιστήριο θεσσαλονίκηφροντιστήριο πανόραμαfrontistirio thessalonikiφροντιστήρια στη θεσσαλονίκηφροντιστήριο θεσσαλονίκη