φροντιστηρια θεσσαλονικη gnothi sauton

Για τους γονείς

Αγαπητοί γονείς,

Η επιτυχία για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο είναι ένας αγώνας αντοχής και υπομονής . Εκτός από τη μεθοδική και συστηματική προετοιμασία , που είναι απαραίτητη , κρίσιμη είναι και η ψυχολογική στήριξη του κάθε μαθητή ξεχωριστά ,ώστε να φτάσει στην επίτευξη του στόχου του.

Το φροντιστήριο « γνώθι σαυτόν » φέρνει νέο αέρα στο χώρο της εκπαίδευσης, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας που εγγυώνται όχι μόνο την καλύτερη δυνατή επίδοση του κάθε μαθητή αλλά και την απόλυτη ευχαρίστηση κάθε διδακτικής ώρας. Μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας , συνειδητοποιούμε τις επιθυμίες μας, θέτουμε στόχους και εργαζόμαστε σκληρά για να τους πετύχουμε.

Στο φροντιστήριό μας λειτουργούν μόνο κλειστά τμήματα. Έτσι κάθε μαθητής ακολουθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας . Είμαστε εφοδιασμένοι με διαδραστικούς πίνακες και αξιοποιούμε κάθε νέα τάση στην εκπαίδευση. Επιπλέον, φροντίζουμε κάθε μαθητής να περνά ευχάριστα κατά την παραμονή του στον προσεγμένο χώρο μας και επιτυγχάνουμε την αποφόρτισή του από το άγχος με διάφορους τρόπους. Ενισχύουμε το διάλογο και επενδύουμε στην επικοινωνία. Αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία για μάθηση (όχι μόνο εντός της αίθουσας διδασκαλίας) και στηρίζουμε σε κάθε βήμα τον κάθε μαθητή.

Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία, τη μέθοδο και το κέφι, ώστε να συνεργαστεί άψογα με όλους τους μαθητές και να προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία προς την επιτυχία. Όλοι οι διδάσκοντες στηρίζουν καθημερινά τους μαθητές και παρέχουν χρήσιμες συμβουλές σε εσάς ,αρωγοί στην πορεία προς τις εξετάσεις και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εμείς δε θα σας μιλήσουμε για μυστικά επιτυχίας και για ξεπερασμένες κοινοτυπίες που ίσως έχετε κουραστεί να ακούτε. Θα σας εγγυηθούμε μόνο κοιτώντας σας στα μάτια πως θα δουλέψουμε σκληρά για την επιτυχία και την πρόοδο του δικού σας παιδιού. Δε θα σας πούμε ποτέ « μπορεί να γίνει αλλά είναι δύσκολο», επιλέγουμε να πιστεύουμε πως κάτι μπορεί να είναι δύσκολο αλλά γίνεται ! Πάντα με θετική σκέψη και διάθεση , σας περιμένουμε με χαρά στον ανανεωμένο χώρο μας για να συζητήσουμε κάθε προβληματισμό σας και να λύσουμε κάθε απορία σας για την εκπαίδευση και την πορεία των παιδιών σας. Με την υπόσχεση πως εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σε εσάς και στα παιδιά σας!

Με εκτίμηση,
Δήμητρα Τσαμπάζη

φροντιστήριο θεσσαλονίκηφροντιστήριο πανόραμαfrontistirio thessalonikiφροντιστήρια στη θεσσαλονίκηφροντιστήριο θεσσαλονίκη